Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kuulumisia läheltä - ja kaukaa

Tämä viikonloppu oli ilmojenhaltian lempiaikaa. Täällä Päijät-Hämeessä on nautittu mitä parhaimmasta syyssäästä. Sillä välin, kun orkesteri on nauttinut Argentiinan lämmöstä, me Totin kanssa olemme nauttineet kotimaan ulkoilumahdollisuuksista. Tänään sunnuntaina saimme vielä seuraksemme Mintun ja Saran Evon Sorsajärven kierrokselle.

Perjantai-iltapäivänä kävimme pikaisella suoreissulla hakemassa pienen sopan verran karpaloita flunssaisille Piialle ja Väinölle. Soisalmensuolla olikin vilskettä ja vipinää niin koirien kuin karpalonmetsästäjien suhteen. Hyvin sinne silti mahtui...

Tiilijärvi syysasussa


Totti Soisalmensuolla


Lauantaina pyörähdimme hakemassa päivällistarpeet Kintterönlammen takusista. Sipulin kanssa paistetut suppilovahverot keitettyjen puikulaperunoiden ja porkkanan kanssa maistuivat oiiiiikein hyvälle, njam-njam...

Kintterön lampi


Evon retkeilyreitistö on monipuolinen ja paikoin henkeäsalpaavan kaunis. On ilo asua maassa, jossa tällaista ylellisyyttä ylläpidetään valtion varoin.

 Näkymä Sorsajärvelle


 Totti ja Sara erityisen kiinnostavien "uutisten" äärellä


Joku on jäänyt kaipaamaan villasukkaansa Sorsakolun lähellä


Loppumatkan juomatauko


Niin ja ne kaukomaiden uutiset: Orkesterilla menee kuulumisten mukaan ihan hienosti Etelä-Amerikan reissulla. Pihvit ovat suuria ja talot värikkäitä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti