Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Auringonpaistetta


Viime päivät ovat tarjonneet ulkoilijoille parasta mahdollista säätä. Kirpeät yöpakkaset ovat hellittäneet päivisin ja pilvettömältä taivaalta paistava aurinko lämmittää saapuneen kevään merkiksi. Tänään kävimme pilkkireissulla Tuulan kanssa. Rusketuksen ohella saimme aimo joukon paistoahvenia, muutaman särjen ja komean lahnan kera. Totista on tullut parissa viikossa uskollinen kaveri pilkkireissuille. Tämä herrasmies-laipinkoira on ehtinyt sulattaa jo monet sydämet. 

Tuula ja Totti kylpevät auringossa


Neljän tuulen Tuula


Saaliin dokumentointia


Pilkkisaalista


Totti nauttii jäälläolosta


Verstaalla vietetään vuoden kiireisimpiä aikoja. Tulevaan kesäkalastuskauteen valmistautuvat kalamiehet ovat heräilleet talviuniltaan ja pitävät vaappunikkarin aktiivisena loppukevään ajan. Omatkin ajatukset harhailevat jo vajaan kolmen kuukauden päähän. Tulevan kesän suunnitelmiin kuuluu kalastuksen ohella pieni remontti Johkamiellin mökillä.

Luottovärejä lohelle


3 kommenttia:

 1. Totti :) uusi perheenjäsen !!! ?
  Sunnuntai oli loistava jäälläolopäivä...hiihdimme piiiiiitkän matkan...minä perässä ja J edellä....mutta pysyttelin vaikka vähän vikisinkin matkan pituutta...:) mutta lopputulos oli kuitenkin mukava olo!!!! :)
  Terkut vasta rannalta :)

  VastaaPoista
 2. PS...IHANA KUVA TOTISTA!!!!!!

  VastaaPoista
 3. Päivän kruunasi illalla leimunneet revontulet <3

  VastaaPoista