Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Vesijärven ahvenia


 Muutaman asteen pakkanen ja tuuleton pilvipouta loivat tänään lähes täydellisen pilkkisään. Kirkasvetisen Vesijärven jäällä oli melkoinen kuhina kun hiihtäjien lisäksi lukuisat pilkkijät ja verkkokalastajat nauttivat luonnon antimista. Vesijärven vesi on vuosia jatkuneiden hoitotoimien ansiosta puhdistunut huomattavasti ja järven happitilanne on parantunut merkittävästi. Kalat tuntuvat viihtyvän Vesijärvessä ja järvestä saadaan joka vuosi kookkaita kuhia, haukia ja ahvenia.

Tämän päivän reissulle lähdettiin toiveikkaina. Timon uuden pilkkivavan testireissu sai huvittavia piirteitä kun Alma kantoi jääkokkareita Timon heitettäviksi. Haetut kokkareet Alma onnistui pudottamaan hyvällä tarkkuudella Timon pilkkiavantoon...

Timolla ja Almalla synkkasi heti yhteen


Ahvenetkin tarttuivat pilkkeihimme mukavasti. Pannukarkea kokoluokka oli kiven alla, mutta Helena onnistui tartuttamaan todellisen isomuksen pilkkiperholla höystettyyn pystypilkkiin. Messilän ja Häyhtön puolivälistä napannut suuri kala oli tällä kertaa pyytäjäänsä onnekkaampi ja pääsi vapauteen perholävistys huulessaan, kun siima katkesi lenkistä kriittisellä hetkellä. Oliko siiman päässä ahvenenköriläs tai joku muu isomus? Joka tapauksessa se olisi ollut Helenan suurin pilkkikala ikinä.

Kirkkaan Vesijärven ahven on kaunis 


Jääkuorrutus kivenlohkareessa


Ansku ja Alma nauttivat ulkoilusta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti