Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

lauantai 17. marraskuuta 2012

Tilaustöitä


Sain aiemmin syksyllä mieluisan vaapputilauksen. Pääkaupunkimme jääkiekon mahtiseurasta oltiin yhteydessä lahjavaappujen merkeissä. Seuran logoilla varustetut vaaput tulisivat valmennusportaassa olevalle entiselle liigapelaajalle, joka on kova kalamies. Vaappujen väritys haettiin seuran tunnuksista ja lopullinen toteutus logoineen tuntui olevan tilaajalle kovasti mieleen. Lahjat ovat nyt päätyneet saajalleen, joten ne voidaan näyttää muillekin.


Nämä tulevat juhlakalun siiman päähän


Vuoden Ryöstökalastajan seinätaulu


Toinenkin tilaustyö on nähnyt päivänvalon. Kokeneen erämiehen toiveesta poltin snapsikoteloon "Peurankyynel" ja "Lohenkyynel" -kuvat.


Koristekolvin polttamaa


"Peurankyynel"


"Lohenkyynel"


Hollolan Uistimen pikkujoulut ovat siis la.1.12. klo.16 alkaen. Lehtisen Seppo, monivuotinen Hämeenlinnan Perhokalastajien puheenjohtaja, on lupautunut sitomaan juhlailtana perhon. Sepon perhonsidontataidot ovat tunnetut, joten odotamme innolla että pääsemme näkemään konkarin kädentaitoja.


Sepon perhoja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti