Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pikkujoulut lähestyvät


Hollolan Uistimen perinteiset koko perheen pikkujoulut pidetään lauantaina 1.12.2012 klo.16 alkaen. Ohjelmassa on uusimman Teno-elokuvan ensi-ilta, vapaata seurustelua ja tietenkin kahvi- ja limsatarjoilut tuttuun tapaan. Kilpailunhaluiset saavat ottaa toisistaan mittaa pöytälätkäturnauksessa. Tervetulleita ovat kaikki, vaappukoulun käyneistä lähtien, jotka tuntevat kuuluvansa Team Hollolan Uistimeen. Tarjoilun järjestämiseksi pyydämme pikkujouluihin saapuvia ilmoittautumaan hyvissä ajoin. 

Alma on meillä päivähoidossa. Hyvätapainen tyttökoira on kotiutunut tilapäiskotiinsa hienosti. Ulkoillessa Alman lempipuuhaa on keppien nouto, mahdollisimman monta kertaa.

Alma – aina valmis


Pohjoisessa käydessämme kameran etsimeen eksyi paljon mielenkiintoista nähtävää. Eläimet jättävät jälkeensä monenlaisia jälkiä...


Poron pipanoita


Syökö kettu puolukoita?


Verstaalla on touhuttu koko ajan töiden sallimissa puitteissa. Viimeisimpiä tuotekehittelyn tuloksia ei vielä uskalla paljastaa, mutta jotain uutta on luvassa ensi kalastuskaudelle. Tässä kuitenkin uutta väriä taimenille.

Tenovuonon taimenille tuulenkala-vaaput


Eilen vietettiin pyhäinpäivää. Kynttilät ja lyhdyt syttyivät poisnukkuneiden läheisten muistolle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti