Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Yllätysjuhlat


Lestijärvellä vietettiin vastikään pihajuhlia. Äidin merkkipäivän lähestyessä päätimme yllättää sankarin perinpohjaisesti. Sääkarttoja seurattiin tarkasti ja lähisuvun kanssa löysimme sopivan, kaikille yhteisen vapaapäivän. Syntymäpäiväsankari itse oli ajatellut ohittaa juhlapäivän ilman sen suurempaa huomiota...
Tuhari kiemurteli koko viikon, jotta suunnitelma ei paljastuisi. Niinpä sovittuna hetkenä täytyi lähteä käymään mökillä, jossa "perämoottoriin oli tullut jotain vikaa".

Yllätys oli täydellinen. Päivänsankari oli kotona ihmetellyt isännän touhuja, mutta ei voinut kuvitellakaan tällaista vastaanottoa. Pöydät notkuivat herkuista, niin suolaisista kuin makeistakin. Vieraita oli saapunut etelästä asti. 
Iltapäivä kului mukavasti herkutellen ja kuulumisia vaihdellen. Ja sopivasti - ihan arkivaatteissa. 

Päivänsankari herkkupöydän ääressä

Vessin "curryhaukea"

Hyväntuulisia juhlavieraita

Paita sen kertoo - kalamies


1 kommentti:

  1. Olipas hienot kuvat! Ja äiti oli kyllä hyvin yllättynyt ja otettu juhlista. Päivä oli tosi kiva, eiköhän juhlita toisenkin kerran. Vaikka sitten kun isä täyttää saman verran. :)

    VastaaPoista