Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Sulkasatoa


Lahden Kisapuisto on tullut tutuksi viime vuosina. Jo usean vuoden ajan lauantai-illat ovat kuluneet rattoisasti sulkapalloilun merkeissä. Kalanruotopaitoihin sonnustautuneet nelinpelaajat ovat korttelirallin sijaan pyörineet verkon ympärillä. Aivan kaupungin keskustan tuntumassa sijaitseva Kisis houkuttelee sisäpalloilijoita huippuluokan suorituspaikoillaan. Kesäloman aikana sulkapallokentät saivat uudet, vähintäänkin hulppeat pinnoitteet jotka täyttävät vaativimmatkin toiveet.

Sulkapalloilijoita hemmotellaan

Monet muusikot harrastavat kalastusta. Yhteispohjoismainen jazzbändi, Jazz and Fly Fishing, on laittanut tuulemaan ja on loistava esimerkki siitä miten musiikin tekeminen ja kalastus voidaan yhdistää hienolla tavalla. Seuraavan linkin avulla pääsee tutustumaan näiden mainioiden herrasmiesten työhön ja vapaa-aikaan. Sivuilta löytyy musiikin lisäksi upeita kalastusvideoita. Ja paljon muuta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti