Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Valkoinen peura


Vuonna 1952 ohjasi Erik Blomberg elokuvan Valkoinen peura. Kyseinen elokuva palkittiin seuravana vuonna Cannesin elokuvafestivaaleilla. Elokuvan upean musiikin sävelsi Einar Englund, yksi suomalaisista merkkisäveltäjistä. Viimeisenä iltana majapaikkamme Ylläsvanamon pihapiiriin tupsahti muutama poro, joista yksi olisi sopinut tuohon mainittuun elokuvaan. Reissumme on lopuillaan ja nyt on aika kiittää reissussa mukana olleita. Perheemme kiitos teille Katri, Krista, Anu, Rauno, Janne, Mirja ja Anssi. Te kruunasitte aurinkoiset ja upeat Ylläksen maisemat mukavalla seurallanne!

Viimeisen illan vieras 


Onnistunut reissu veti Mimminkin ilmeen muikeaksi


Kaverukset

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia teille itsellenne, kun olitte niiin rohkeita, että tohitte lähteä meidän maalaisten mukaan. Erityiskiitokset Jannen hoidosta Helenalle! Toivottavasti reissu oli miellyttävä, että voitais joskus toistekki lähteä matkaan yhdessä. Muistakaakin sitten tästä lähtien käyttää vain suomalaisia Valion tuotteita!

    VastaaPoista