Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Talviverkoilla


Talvinen verkkokalastus on ollut jo vuosia Sepon ja Lassen harrastuksena. Tuttu verkkopaikka antaa  riittävästi saalista, kestävän kalastuksen periaatteita noudattaen. Lauantaina pääsin Sepon kanssa verkkojen kokemisreissulle. Saalis oli suuruudeltaan jälleen mitä sopivin. Saimme herkutella tuoreella kalalla tänäkin viikonloppuna.
Mukava talvisää oli houkutellut jäälle etenkin pilkkijöitä, jotka ilmiselvästi etsivät Vesijärven kuuluisia suurahvenia syvänteiden reunamilta.

Näin merkitty verkkoavanto näkyy ja löytyy varmasti


Kalan jumputus tuntui heti puikkariin tartuttaessa


Virkeä, juuri verkkoon tarttunut parin kilon kuha


Viisi kuhaa, yksi hauki ja tyytyväinen kalamies


Viime aikoina töiltä jäänyt vapaa-aika on käytetty tehokkaasti. Verstaalla haapalastut ovat lennelleet ahkerasti ja sukset ovat nielleet kilometrejä ladulla aina sään sen salliessa. Nelihenkisen Team Hollolan Uistin -joukkueen hiihtokunnon taso mitataan ensi lauantaina. Näiden puuhien lisäksi on tullut harrastettua kirjallisia töitä. Vaapun viritystä ja uinnin säätämistä käsittelevä artikkeli ilmestyy pian kotimaisessa verkkolehdessä. Tästä lisää linkkien kanssa kunhan juttu ilmestyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti