Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kalaherkkua


Japanilaista alkuperää olevassa sushissa kalan maku pääsee oikeuksiinsa. Vaikka tämän herkkuruoan valmistaminen kysyy normaalia enemmän puuhastelua, on makuelämys kaiken vaivan arvoinen. Tenon lohi ja meritaimen, tietenkin itsepyydettyinä, soveltuvat sushiin loistavasti. Kun mukaan otetaan vielä Vesijärven tuoretta kuhaa, on kyseessä lähiruokaa parhaimmillaan. 


Sushilounas neljälle


Kirjolohen mäti antaa lisämakua ja -näköä


Vaapuilla pyydettyä...


Verstaalla on nakerrettu vaappuja tämän syksyn kuhan ja taimenen pyyntiin. Lisäksi ajatukset ovat olleet jo ensi kesässä. Pari testiväriä on ilmaantunut kynäruiskun uumenista. Lohi päättää...

Saisikohan näillä sushin raaka-ainetta ensi suvena?


Luppakorvainen ja ihastuttava lagottotyttö Alma on ollut meillä hoidossa menneen viikon. Talon tavat Alma oppi nopeasti sohvalla nukutuista päivänokosista alkaen. Hirven luut maistuivat erityisen hyviltä.


Alma


Syksyn satoa

Vaalea jäkälä säväyttää syksyisen ruskan keskellä Hiisiössä


Puolukat ovat nyt parhaimmillaan


Kintterönsuon karpalot


2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää ruokapöydän kannalta,lohen kannalta huonolta kun nuo veteen päästät.Hyvän näköista vaappua näkyy pukkaavan,jatkovaappu oli kans mielenkiintoinen,ens kesää mielenkiinnolla odotellessa terveiset renkunväki.

    VastaaPoista