Japanilaista alkuperää olevassa sushissa kalan maku pääsee oikeuksiinsa. Vaikka tämän herkkuruoan valmistaminen kysyy normaalia enemmän puuhastelua, on makuelämys kaiken vaivan arvoinen. Tenon lohi ja meritaimen, tietenkin itsepyydettyinä, soveltuvat sushiin loistavasti. Kun mukaan otetaan vielä Vesijärven tuoretta kuhaa, on kyseessä lähiruokaa parhaimmillaan.
Sushilounas neljälle
Kirjolohen mäti antaa lisämakua ja -näköä
Vaapuilla pyydettyä...
Verstaalla on nakerrettu vaappuja tämän syksyn kuhan ja taimenen pyyntiin. Lisäksi ajatukset ovat olleet jo ensi kesässä. Pari testiväriä on ilmaantunut kynäruiskun uumenista. Lohi päättää...
Saisikohan näillä sushin raaka-ainetta ensi suvena?
Luppakorvainen ja ihastuttava lagottotyttö Alma on ollut meillä hoidossa menneen viikon. Talon tavat Alma oppi nopeasti sohvalla nukutuista päivänokosista alkaen. Hirven luut maistuivat erityisen hyviltä.
Alma
Syksyn satoa
Vaalea jäkälä säväyttää syksyisen ruskan keskellä Hiisiössä
Puolukat ovat nyt parhaimmillaan
Kintterönsuon karpalot
Paras ruoka!
VastaaPoistaHyvältä näyttää ruokapöydän kannalta,lohen kannalta huonolta kun nuo veteen päästät.Hyvän näköista vaappua näkyy pukkaavan,jatkovaappu oli kans mielenkiintoinen,ens kesää mielenkiinnolla odotellessa terveiset renkunväki.
VastaaPoista