Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Lunta odotellessa


Kolmen viikon kuluttua on jo joulu ja lumi antaa odottaa itseään. Onneksi tulevan viikon sääennusteet ovat luvanneet pakkaskelejä ja lumisateita Etelä-Suomea myöten. Toivottavasti hiihtokelit tulevat pikaisesti, sillä talven laturetket lähestyvät pikavauhtia. Vanha sääntö on - "Mitä enemmän on kilometrejä pohjilla, sitä nautittavampaa on itse hiihto."

Tämä kuva on otettu 4.12.2010. Hiihtimet olivat jo kovassa käytössä


Halsualla sijaitseva palvelukoti, Pihlajatupa, on saanut merkittävän lahjoituksen. Klaukkalalaiset Hanski ja Vessi lahjoittivat palvelukodille pianon, joka tulee ilahduttamaan niin talon asukkaita kuin vierailijoita. Arvokas lahja tulee kruunaamaan monet talossa vietetyt juhlat ja tilaisuudet vuosiksi eteenpäin. Nämä  hyväntekijät ansaitsevat suuren kiitoksen. 

Muistutuksena mainittakoon, että viikon kuluttua pidetään Hollolan Uistimen pikkujoulut. Ilmoittautumisia on tullut ilahduttavasti, mutta mukaan sopii toki yhä. Pikkujouluista tarkemmin 13.11 kirjoitetussa blogissa.

Ensi-ilta elokuvan kansi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti