Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Mökkihuoltoa ja airobicia


Kuluneella viikolla saimme vieraita Keski-Pohjanmaalta. Heti ensimmäiseksi Tuhari teki vuosihuollon Tuharintupaan. Varsinainen urakka oli päämökin hirsikertojen vapauttaminen pinteistä. Nyt on hirsillä jälleen vara laskeutua.
Tuharintupa Tuharin vuosihuollossa

Uusi kompostoiva vessa on myös asennettu ja koekäytetty. Saunan lattia on tiivistetty kosteudelta ja ovet toimivat moitteettomasti. Terassi on saanut lisätukevuutta.
Lohensoudussa Aimon kanssa jatkettiin siitä, mihin viime kesänä jäätiin. Huolimatta tuulisista ja sateisista keleistä Aimon hymy ei hyytynyt. Tänäkin kesänä suurlohi laulatti hetkisen Aimon lempilaulua - rullan pärinää...
Lohimies ja lohimiehen kuksa

Helena (senior) kävi näissä maisemissa 70-luvun alkupuolella. Kelit olivat nyt suotuisammat ja lapsetkin kasvaneet. Äiti ja poika nauttivat yhteisestä lohensoudusta.
Tottunut veneessäolija nauttii myös Tenolla

Eira ja Helena sr. toimivat ahkerina Nuoraskarin geologeina. He toivat lukuisia hienoja löytöjä kotiinviemisiksi. Johkamiellin saunankiukaalle he löysivät saunatontun, jonka kalamiehen hymy valloittaa löylyttelijän jos toisenkin.
Saunatonttu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti