Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Jannen poikamiespäivä


Eilen vietettiin Helsingissä Jannen viimeisiä poikamiespäiviä. Urheilullisen poikamiehen kaverit olivat järjestäneet Jannelle koko päiväksi monipuolista ohjelmaa. Aamupäivällä juhlakalu seurueineen  osallistui Eläintarhan urheilukentällä järjestettyihin Veteraanien Kansallisiin Yleisurheilukilpailuihin. Janne oli ilmoitettu kolmeen lajiin: keihäänheittoon, pituushyppyyn ja 400m juoksuun. Seurueen jäsenet kannustivat päivänsankaria huippusuorituksiin sekä osallistumalla lajeihin että kannustamalla katsomon puolelta.

Kisat lähtivät juhlallisesti käyntiin kun Janne taituroi trumpetilla Merikannon 1952 Helsingin Olympiakisoihin säveltämän Olympiafanfaarin

Ensimmäinen laji oli perinteinen suomalaisten kuninkuuslaji, keihäänheitto. Karjahdusten kajahdellessa keihäät kaarsivat todella komeasti. Tästä lajista Polttari Teamin edustajat kahmivat ensimmäiset mitalinsa ja Miika otti M30-sarjassa kultaa!

Uljas keihäskaarti: Miika, Sami, Janne ja Ilkka

Toisena lajina oli nopeutta ja tekniikkaa vaativa pituushyppy. Askelmerkit osuivat kaikilla hämmästyttävän hyvin  kohdilleen ja viimeiset sentit venytettiin suonenvetoja uhmaten. Tämäkin laji toi tälle urheilulliselle miesjoukolle melkoisen mitalisateen.

Kuten kaikissa merkittävimmissä kisoissa, näissäkin käytettiin tuulimittaria

Viimeisenä lajina oli 400m juoksu. Ilkka veti yhden koko kisahistorian komeimmista loppukireistä ja otti ikäluokassaan kultamitalin. Tero satsasi erityisesti tähän lajiin ja sai komean pronssimitalin M35-sarjassa. "Hopea on aina hävitty ja pronssi voitettu mitali" totesi onnellinen Tero.

Mitalimiehet

 Kaikille polttariporukoille malliksi kelpaava Polttari Team sai osakseen paljon huomiota. Aidolla ja rehdillä kilpailuhengellä mukana ollut miesjoukko keskittyi hyviin suorituksiin ja sai kannustusta kanssakilpailijoiltaan, yleisöltä ja jopa kenttäkuuluttajalta. Kisajärjestäjät olivat enemmän kuin tyytyväisiä sekä avaus- että palkintojenjakofanfaareihin jotka nostivat koko kisojen tunnelmaa. Tässä kisatulokset kaikkien ihailtaviksi: http://www.helsinginkisaveikot.fi/Aikuisliikkujat/Toukokuunkisat.aspx

Janne, mitali joka lajista!


Jannen ja Sarin hääkellot soivat heinäkuussa


1 kommentti:

  1. Kiitos Ari hienosta päivän aloituksen kuvailusta ja kuvista sekä tietenkin mukanaolosta!
    Tunnelma oli hyvä ja ilmakin kuin morsian!

    T: sulhanen

    VastaaPoista