Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

torstai 30. joulukuuta 2010

Välipäivien viihdykettä


Joulun ajan kireät pakkaset pitivät vilukissat tiukasti neljän seinän sisällä. Alkuviikosta poikkesimme Hollolassa KJJ-Vaapun uusia toimitiloja ihastelemassa. Kimmon esittelykierroksen lisäksi saimme nauttia Mintun keittämästä lohikeitosta. Nam!

Kimmo tyytyväisenä uudessa vaappuverstaassa


Kelien lämmettyä kinkkua on sulateltu niin hiihtäen kuin kairaa kiertäen. Tänään poikkesimme Hilkan ja Timon vieraina Tiilijärvellä, Hollolassa. Talven ensimmäinen pilkkireissu sujui mukavissa merkeissä. Kitsaana pidetty järvi antoi saalista vähintäänkin kohtuullisesti ja Saima saa iltapalaksi terveellistä ahvenkeittoa. Pilkkireissun kruunasi Hilkan kokkaama luksuslounas kaikilla herkuilla.

Kun ahven ei tahdo ottaa koukkua suuhunsa, on se paras pyydystää siimalenkillä.
Tässä Timon tyylinäyte

Autokoulua käynyt Petu hyödynsi välipäivät käymällä ensin teoriakokeessa ja sitten ajokokeessa.  Kartingista tunnetulla Petulla on siis nyt oikea ajokortti. Kiitokset Timpalle sekä Etelä-Hämeen autokoululle

"On tää vähän mukavampaa kuin mopolla ajaminen", tuumii uuden ajokortin haltija


3 kommenttia:

 1. Kiitos vielä antoisasta pilkkiretkestä Arille ja Helenalle - hyvin trimmatuilla pyydyksillä onnistuu pyynti näinkin! Monet kiitokset vielä hyvästä ja asiantuntevasta Lr-opastuksesta!

  VastaaPoista
 2. Otetaan pilkkireissu pian uusiksi.Kotijärvenne Tiilijärvi täytyy kevään aikana reiíttää oikein kunnolla. Jospa sieltä nappaisi vielä se odotettu taimen...

  VastaaPoista
 3. Runttujärven ruhtinaat4. tammikuuta 2011 klo 10.50

  No wow, onnittelut autoilevalle ja pistää samalla miettimään vanhempien ikää, jos "pienokainen" saa jo ihan laillisesti huristella autolla :D Mutta onneksi ikä on enemmänkin mielentila ja teillä se näkyy pysyvän nuorena aina.

  VastaaPoista