Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Nuorissa on tulevaisuus


Juho ja Kimmo, Kjj-vaapun kantavat voimat, kävivät visiitillä verstaalla. Mukanaan he toivat näytteet uusimmista vaapuistaan. Ilmeikkäästi uivat vaaput ovat myös todella upean näköisiä. Juho, tiimin nuorempi, on varsinainen velho kynäruiskun varressa. Ennakkoluulottomat väriyhdistelmät vaapuissa panevat vielä monen kalan pään pyörälle.

Odotettu rautureissu pohjoisimpaan Suomeen starttaa ylihuomenna. Pilkkivehkeet ovat valmiina lähtöön ja viimeisimpiä tilanne- ja kelitietoja päivitetään pohjoisessa jo olevilta kalamiehiltä. Menomatkalla poikkean Kokkolassa luokkakokouksessa, johon kokoontuu ala-asteen 1A luokka vuodelta 1971! Ja hienoa on se, että lähes kaikki opintonsa tuolloin aloittaneet ekaluokkalaiset tulevat paikalle 39 vuoden jälkeen!

Vaappumestari Juho

1 kommentti:

  1. Ratkiriemukasta rautureissua pohjoiseen!
    Kylläpä alkoi tehdä loimulohta ja nuotiokahveja mieli, kun katselin otoksianne luonnon helmasta. Kädentaitojen lisäksi Hollolasta löytyy näköjään atk-osaamista ja kirjallista lahjakkuutta - hienot sivut!

    t. Kuopion Minna

    VastaaPoista