Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

lauantai 27. helmikuuta 2010

Mitalisadetta


Jos ovat Vancouverin talvikisoissa suomalaismitalit olleet tiukassa, eivät tänään hiihdetyn Finlandia-hiihdonkaan mitalit tulleet helpolla. Luontoäiti päätti yllättää hiihtokansan hieman ennustettua lämpimämmällä säällä mikä aiheutti päänvaivaa suksien voitelulle. Aamulla tehdyt ladut puuroutuivat täysin ja niin 30 ensimmäistä kilometriä taivallettiin käytännössä ilman latuja. Onneksi loppumatkalle hälytetty latukone pelasti hiihtäjien päivän. Nämä mitalit ovat kyllä tavallista arvokkaammat. Varsinaisen urotyön teki International Ski Team Hollolan Uistinta edustanut Hiroshi Matsuura, joka suoriutui hiihtourakasta kunniakkaasti. Suoritus on hatun- tai ainakin piponnoston arvoinen.


Hiroshi on käyttänyt viiden vuoden Suomessa oloajan varsin tehokkaasti. Menestyksekkäiden musiikkiopintojensa lisäksi hän puhuu lähes virheetöntä suomea. Hiihtoharrastuksen lisäksi hän on perehtynyt myös vaapunteon salaisuuksiin.


Hiihdon jälkeen hiihtäjät pääsivät saunaan ja sitten maittavan poronkäristyksen jälkeen juotiin suuren maailman tyyliin Riihelässä kunnon mitalikahvit. Onnittelut hienosta hiihdosta myös Mintulle, joka on jo tutuksi tulleen KJJ-vaapun tuki ja turva.

4 kommenttia:

  1. Täällä KJJ:n tuki ja turva (lue, KJJ:n todellinen ja ainoa ÄIJÄ = Minttu) on aivan poikki hiihtourakan jälkeen, mutta onnellinen. Tulihan tehtyä ja voitettua itsensä! Onnea Arille ja Hiroshille. Osaisikohan nuo pojat tehdä Finlandia-vaapun?

    VastaaPoista
  2. Onnea pikkuvelille menestyksekkäästä hiihdosta! Terv. isosisko

    VastaaPoista
  3. Toiset ne jaksaa painaa vaikka latu edestä katoaisi- takana lienee vahva peruskuntokausi ja luottamus hyvin treenattuun tekniikkaan. Onnea ja menestystä!

    VastaaPoista
  4. Slurps maistuis kyllä mullekki hiihtoineen päivineen.. :)

    VastaaPoista