Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

perjantai 15. tammikuuta 2010

Hollolan Uistimen blogi avataan

Hei, tästä se alkaa. Näinköhän vanhakin koira oppii vielä uutta... Joka tapauksessa näiltä sivuilta pystyy seuraamaan Hollolan Uistimen elämää, mikä on paljon muutakin kuin vaappujen veistoa.


Talvi on näyttänyt parhaimmat puolensa. Maisemat ovat kuin kuvakirjasta ja kelit mitä sopivimmat hiihtäjälle. Valmistautuminen Finlandia-hiihtoon on täydessä vauhdissa ja Hollolan Uistimen laturetken reitti on jo päätetty. Laturetken päivämäärä ilmestyy lähiaikoina.
Pilkkikausi Vesijärvellä on myös avattu. Team Hollolan Uistimen rauturetki lähestyy ja määränpäänä ovat Utsjoen rautu- ja harjusjärvet. Majoittaudumme luonnollisesti Johkamiellin mökissä.
Rouva on ahkeroinut rautuhoukuttimien parissa menestyksellä. Iltapuhteet ovat tuottaneet pari rasiallista mitä houkuttelevimpia väri- ja perhokoukkuja rautujen ja harjusten päänmenoksi.
Vaappupaja on pyörinyt ahkerasti koko talven, kiitos elokuussa alkaneen vuorotteluvapaan. Normivaappujen lisäksi valmistui jouluksi mm. talvivaappu jonka kuva löytyy myöhemmin täältä blogista. Tähtitaivaalla, siis vaapussa, taitaa näkyä Otava jos tarkkaan katsoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti