Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 3. tammikuuta 2021

"Juhannus on justiinsa..."


Vuosi on vaihtunut ja päivä on alkanut pitenemään. Etelä-Suomeenkin on saatu talvi, sillä viimeisten päivien aikana on satanut parikymmentä senttiä oikeaa pakkaslunta. Toivottavasti tulevan viikon pakkasyöt jäädyttävät lähijärviimme jääkannen jotta pilkkikautemme pääsisi vihdoin alkuun. 


Kintterönlammi on oiva paikka seurata vuodenaikojen vaihtelua


Kauris vai peura?

Joulun aika vietettiin lähestulkoon kotosalla. Ulkona toki olemme liikkuneet ja olemme saaneet nauttia monet nuotiokahvit keskellä kaunista luontoa. Uuden vuoden aattona kävimme Ruuhijärvellä ihastelemassa yli satavuotiasta hirsitaloa. Iäkäs talo elää uutta renessanssia uuden omistajan myötä. Tunnelmallinen hirsitalo kätkee sisäänsä lukuisia, toistaan komeampia tulisijoja. Vanhassa, mutta hyväkuntoisessa talossa riittää puuhaa. Onneksi remontointi- ja rakennustaitoa löytyy nyt talossa omasta takaa. Sylvin, Riikan ja Juhan seurassa saimme nauttia herkullisen iltapalan leivinuunissa kypsytettyine karjalanpaisteineen ynnä muine herkkuineen.


Satavuotias ja yhä ryhdissä


Tällä talolla on oikea kivijalka


Topi-kissalla on komea turkki


Katakin piti Topista


Tämä puutarhuri on talon väkeä


Retkikunta otsalamppuineen matkalla laavulle
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti