Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Vaappukurssilla kaikilla on mukavaa


Tänään saimme Ilmarin, Oton ja Markuksen vaaput valmiiksi. Joululahjaksi saatu yhteinen vaappukurssi toi yhden perheen miesväen verstaalle nikkaroinnin pariin. Viimeisen päivän ohjelmassa oli vaappujen koukutusta ja uintiopetusta. Vaapun uinnin perussäädöt ovat nyt kaikilla korvan takana. Mainittakoon että miesväen kaikki kahdeksan omatekoista vaappua uivat pienen hienosäädön jälkeen erinomaisesti. Hartolan lähivesien petokalat pitäkööt varansa tulevana kesänä...

Nuoresta iästään huolimatta Ilmari ja Otto pääsivät huikeaan lopputulokseen. Taas kerran tuli todistettua se, kuinka lapsi oppii hämmästyttävää vauhtia uusia asioita. Puukon ja muiden apuvälineiden käyttäminen sujuu lapsilta ilman ennakkoluuloja ja lopputulokset ilahduttavat kerta toisensa jälkeen. Reippaat ja iloiset pojat ovat innostuneet isänsä lailla uudesta harrastuksestaan ja oma vaapuntekoon sopiva verstas on jo saanut ensimmäiset haapa- ja balsalastut lattialleen. 



Viime kerralla Markus pääsi kiinnittämään uintilevyjä


Nuoresta iästään huolimatta Ilmarilla oli kunnon kalajuttuja kerrottavanaan


Otto tarkistaa liimaamansa uintilevyn asennon


Tänään Ilmari pääsi koeuittamaan uudet vaappunsa


Otto tarkkailee vaapun uintia altaan sivusta


Markus näyttää oikeat otteet nokkalenkistä säätämiseksi


Miesten hienot vaaput potretissa


Tyytyväiset vaappunikkarit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti