Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

Askareita ja luonnon taidetta


Viikon uutisaiheet ovat pyörineet koronan ympärillä. Ulkoliikunta on nyt suositumpaa kuin ehkä koskaan, sillä tartuntavaara raittiissa ilmassa on käytännössä nolla. Mekin nautimme tänään upeasta ulkoilusäästä Kintterön maisemissa. Pakkasyön jälkeen luonto oli taiteillut ojien varsille ihailtavaksemme kunnon taidenäyttelyn. Jään kuviot näyttivät ihmeellisesti aivan järvikarttojen syvyyskäyriltä.
Kintterönlampea on käytävä katsomassa säännöllisesti


Kintterön seutu on myös Katan mieleen 


Verstaalla on ollut touhujen talvi. Lastuja ja pölyä on syntynyt melkoinen määrä, myös muiden toimesta. Eero on piipahdellut verstaalla pitkin talvea. Ensi kesäksi onkin valmistunut melkoinen määrä omia vaappuja Päijänteen uistelureissuja silmällä pitäen. Vaappujen veistäminen sopii kaikenikäisille, katso vaikka viime viikon blogi...


Eero runkolangan kimpussa


Pahkatöitäkään ei ole unohdettu. Retkivarustus on täydentynyt pahkalautasen verran ja toinen on juuri valmistumassa. Näistä lautasista tulemme nauttimaan evästä vielä useasti. Ja komeissa maisemissa.


Muoto on jo näkyvissä


Valmis pahkalautanen


 Ripaus pohjoista designia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti