Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Syksyn kaunein päivä


 Japanilainen Matsuuran perhe on ollut Suomessa jo toista viikkoa ja päivät ovat kuluneet nopeasti. He kävivät eilen Järvenpäässä sijaitsevassa Ainolassa, Jean Sibeliuksen kodissa. Lahdessa Hiroyuki piti erityisen kovasti Launeen Perhepuiston kiipeilytelineistä ja liukumäistä.

Tänään vietimme yhdessä ikimuistoisen päivän Vesijärvellä. Jo venematka kalapaikalle kirvoitti ihastusta vieraissamme. Ahvenien jigaus oli jännittävää puuhaa ja pikku-Hiroyuki väsytti oman ahvenensa ihan itse! Jokainen Matsuuran perheenjäsen sai saalista. Yukiko sai reissun suurimman ahvenen. Hän osoittautui todella taitavaksi kalastajaksi. Retkiruoka valmistettiin ulkotulilla ja lautaset tyhjenivät ennätystahtiin. Reissulla saatuja ahvenia halstrattiin pihvien jälkeen. Maku tuntui olevan niissäkin kohdillaan. Mainittakoon että ahven on japaniksi suzuki. Lämpimin sää moniin viikkoihin kruunasi reissumme ja palasimme Messilän satamaan.auringon ruskettamin kasvoin.


Enonsaaren laiturissa oli näin komea alus


Hiroyuki pääsi ajohommiin


"Minkä nuorena oppii..."


Hiroyuki on todella innostunut kaloista


Yukiko nauttii kalastuksesta


ja saalista tulee


Hiroshin vapa taipuu


Hieno ahven hymyilyttää


Kunnon retkellä on kunnon eväät 


Nuudelikeitto maistuu


Tuoreet ahvenet halsterissa


Paistetut ahvenet ovat Hiroyukin suurta herkkua


Jälkiruokakahvit ja lämpimät piirakat


"Tämä on täydellistä, arigato!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti