Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Kaukaisia vieraita


Tänään saimme vieraita Japanista. Hiroshi opiskeli kymmenkunta vuotta sitten Lahdessa ja nyt hän toi perheensä katsomaan Suomea. Samalla Hiroshi pitää täällä kolme konserttia ja tuo näin terveiset Japanista sävelten siivin. Blogin lukijat saattavat muistaa Hiroshin mm. valmistumiskeväänään hiihtämästä Finlandia-hiihdosta ja seuraavan kesän Tenon reissusta. Vaapunteko ja pilkkiminen tulivat myös tutuiksi tälle innokkaalle ulkoilijalle. Perheeseen kuuluvat Hiroshin lisäksi ihastuttava Yukiko-vaimo ja 3,5-vuotias reipas poika, Hiroyuki. 

Ensi viikonloppuna tarkoituksenamme on käydä Vesijärvellä yhteisellä kalastusretkellä. Hiroyuki odottaa innolla veneen kyytiä. Tänään saimme kuitenkin maistaa ennakkoon tuoretta ahvenfilettä, sillä Kimmo oli saanut Veskulta hienon kalasaaliin ja toi ystävällisesti saaliinsa kokattavaksi vieraillemme.


Hiroshin lohi Tenolta


Ottivaappu on yhä tallessa


Matsuuran perhe pistääntyi verstaalla


Yukiko aikoo hankkia oman kahvimyllyn


Vaappuverstaalla on tehty kotiläksyjä. Sain kesällä Renkun "vaappukoulussa" lähiopetusta vaappujen virittämisestä uuden uintilevyn kanssa. Testien jälkeen vanhaa vaappurunkoa on hieman venytetty ja uusi tuunattu uintilevy istuu runkoon lupaavasti. Ja mikä parasta, uintiin on tullut taas uusia vivahteita. Toivottavasti ensi kesän lohet tykästyvät herkkiin uinteihin.


Uusi uintilevy vanhoissa ottiväreissä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti