Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Sadonkorjuuta


Syksyn ensi merkit näkyvät ympäröivässä luonnossa. Kasvukausi lähestyy loppuaan ja sato on pian valmis korjattavaksi. Pihapuutarhan marjat ovat juuri nyt parhaimmillaan vaikka suoraan pensaasta popsittaviksi. 
 Lohenkalastuksen sato on myös korjattavana. Muutama viikko sitten pyydetty, vakumoitu ja pakastettu lohi maistuu yhä makoisalta. Kesän aikana pohjoisessa kuvatut videot ovat päätyneet jo lähes valmiiksi elokuvaksi. Vielä viimeinen hienosäätö editoinnissa ja "filmi" on valmis katsottavaksi jo perinteisissä Hollolan Uistimen pikkujouluissa talven kynnyksellä.


Puutarhan satoa


Elokuvan satoa - Rasti- ja Keinugaissa Kuoppilastunturilta nähtynä


Kuoppilastunturin rinteillä kasvaa sieliköitä. Pienen pieniä ovat niiden kukkien nuput ennen puhkeamistaan


Rullaluistelu kuuluu soudun ohella sulan ajan lempilajeihini. Näissä lajeissa kädet ja hartiat saavat toivottua liikettä arkityön vastapainoksi. Kun työ on lisäksi sisätyötä, paitsi eilen, tuntuu ulkoliikunta kaikkein houkuttelevimmalta. Raitista ulkoilmaa ei korvaa mikään.


Tässä lajissa kunto nousee ja maisemat vaihtuu


Viikonloppuna saimme pitkätukkaisen vieraan. Valo on vuoden ikäinen hyväkäytöksinen schapendos joka piipahti luonamme päivähoidossa. Tämän helpompaa päivähoitolaista ei löydä kovin helposti. 


Valoon on helppo ihastua


Hollolan Uistimen nettisivut olivat viime viikon ajan suljettuina. Palvelimella tapahtunut pieni onnettomuus on saatu selvitettyä ja vauriot korjattua. Nyt Hollolan Uistimen kotisivut ovat jälleen auki. Lähiaikoina sivuille tulee uusia kuvia sekä tuore tarina.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti