Tervetuloa Hollolan Uistin -blogiin

Pääset aina blogin etusivulle klikkaamalla lohenpyrstön kuvan vasenta yläkulmaa, jossa lukee Hollolan Uistin vaalealla tekstillä.
Alla olevat kuvat näet suurempana klikkaamalla kuvaa.

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Juhlan tuntua

Yksi vuorotteluvapaan haaveista on toteutunut. Hollolan Uistimen kotisivut putkahtivat maailmaan ja  syntymäajaksi kirjattakoon 7.2.2010. Näillä sivuilla tullaan taltioimaan aikakirjoihin myös menneiden vuosien hauskoja ja jopa merkillisiä tapahtumia, siis varsinaista historian siipien havinaa.

Kuten kuvasta näkyy, nyt on juhlakahvien aika.  

6 kommenttia:

  1. Meleko on messevät sivustot- miestä ja naista myöten! Lisäänkin Hollolan uistimen heti suosikkilistani kärkeen. Onnea ja menestystä vaan!
    Ja kiitokset viimeisestä...

    VastaaPoista
  2. Onnea uusille sivuille ja terveisiä Vihavuodesta! Eilisen perheenjäsenten välisen pilkkikisan tulokset: Sepe 5 - Lepe 1. Onneksi sain edes yhden kalan, ettei tarvitse näyttää napaa naapuriin !!!

    VastaaPoista
  3. Olihan sulla, Lepe, mato niissä perhoissa...? Viimeksi kaimas kanssa perho voitti 7-2 kun vertaa perhon madolla ja tavankoukun madolla kesken... ;-)

    VastaaPoista
  4. Onnittelut sivuista! Näyttävät oikein hienoilta. Sivuistakin huomaa, että missään asiassa ei tingitä : ).

    T: Espoo/Esbo

    VastaaPoista
  5. Siis Tim o' Smith mitkä sivut!!!! Onnittelut näistä! Kylläpä autenttisella tavalla pääsee pasilan linkkitornin juuresta uistelutunnelmiin! Upeet on sivut ja firman Logohan on loistava! :) Kovasti terveisiä! Terder

    VastaaPoista
  6. On hienot sivut, on!

    VastaaPoista